Wie ben jij?

Voor wie is de Digipool? Heb je B&B met wellness of gewoon een zwembad in je achtertuin? Hoe dan ook is warm zwembadwater een must! De beste en meest energiezuinige manier om dit te doen is met een Digipool. Lees hier hoe ons intelligente verwarmingssysteem jou van dienst kan zijn.

Zwembad verwarmen

Hotel en B&B

Langer buiten zwemmen
Uw gasten verdienen het beste verblijf, en dat in elk seizoen. Naast luxueus overnachten kunnen ze zich opladen in het buitenzwembad, een must natuurlijk! Dankzij de Digipool kan dat ook al in het voorjaar. En de zomer, die duurt nog wat langer, want het water blijft heerlijk warm.

Professionele wellness

Water, warmte en wellness
Momenten van rust en ontspanning zijn van onschatbare waarde in onze hectische maatschappij. Die momenten vinden gasten in uw professionele wellness, het hele jaar door. Ook in de winter kunnen ze ongedwongen buiten zwemmen dankzij de Digipool.

Zwembad verwarmen

Fanatieke zwemmer

Uw zwembad, uw passie
Uw beste persoonlijke investering: een buitenzwembad! Of het nu voor de sport is, voor de gezondheid of voor de ontspanning, als het kan… zwemt u elke dag. Heerlijk! Met de Digipool verlengt u dit genot met enkele maanden. En dat zonder kopzorgen.