Service, garantie
en onderhoud

Service, garantie en onderhoud Digipool

Alles over Digipool ARIES

0
5 jaar garantie
0
3 jaar inclusief onderhoud

GOLD
SERVICE

Ook hier maakt Digipool  het verschil! Wij voorzien jou van uitmuntende service, Garantie en onderhoud! Lees hier snel wat ons zo uniek maakt!

5 jaar garantie

U heeft op een Aries toestel 60 maanden of 5 jaar garantie.

3 jaar inclusief onderhoud

Bovendien is er 3 jaar lang of 3 x een onderhoud voorzien wat een algemeen nazicht, reiniging, tests en eventuele update inhoudt. Zo blijft uw toestel in topconditie.

Bij een Digipool Aries is er tevens een log- en interventieboek aanwezig, hier worden alle onderhouden, interventies en andere belangrijke gegevens in opgenomen. Zo blijft het overzicht bewaard.

GOLD SERVICE

Een bijkomende onrechtstreekse garantie is dat de Aries warmtepomp is geproduceerd aan de EU wetgeving inzake energiecertificering 2009/12/EG, en dat de betrouwbaarheid is gecertificeerd volgens EUROVENT.

Tevens is het zo dat de installatie (koppelingen) enkel door een koeltechnisch gecertificeerd en opgeleid bedrijf kan gebeuren, zo bent u zeker van een kwalitatieve opstart met kennis van zaken.

 
Zwembad verwarmen Digipool Warmtepomp

Wat maakt nu juist het grote verschil?

Naast de uitgebreide service, garantie en onderhoud is de technologie van een Digipool Aries anders opgebouwd
(of werkt anders) dan dat van een regulier exemplaar.

Bij alle Aries toestellen is het vermogen opgegeven bij 7°C luchttemperatuur en 15°C watertemperatuur, wat overeenkomt met een gemiddelde opstartperiode van een zwemseizoen. De COP is opgegeven als gemiddeld doorheen het ganse jaar.

Een Digipool Aries zal dus in deze opstart periode voldoende krachtig zijn om non-stop het water op korte termijn ecologisch te verwarmen, en dit zelfs bij nachtvorst of koudere onvoorziene periodes.

Service, garantie en onderhoud
Service, garantie en onderhoud

Een Digipool Aries kan het zwembad mits de juiste selectie het ganse jaar verwarmen, en dit ook bij -10°C. Zelfs bij -10°C stopt het niet, de standaard inverter werkt door tot -15°C, de SUPER inverter tot -27°C!

Dit maakt Aries uitermate geschikt voor afgedekte buitenzwembaden, (tropische) binnenzwembaden en wellness toepassingen.

Bij een standaard zwembadwarmtepomp is het maximale vermogen opgegeven bij 27°C luchttemperatuur en 27°C watertemperatuur, met daarbij een luchtvochtigheid tussen 70% en 80%. Dit is vergelijkbaar met tropische omstandigheden. De weergegeven efficiëntie resultaten (COP’s) zijn dus ook bij deze omstandigheden.

Alles over Digipool LEO

Hoeft voor jou het zwembad niet het hele jaar warm te zijn? Dan bieden we ook de Digipool Leo aan. Hiermee verwarm je je zwembad van het vroege voorjaar tot het late najaar. Bij een klassieke warmtepomp heb je een zwemseizoen van 6 maanden. Met de Digipool Leo verleng je dit naar 9 maanden.
Vanaf maart tot november!

0
5 jaar garantie
0
1 jaar inclusief onderhoud
Een zwembad verwarmen tijdens het voor-of naseizoen in dit klimaat is meestal uitgesloten omdat de gekende standaard toestellen die zijn gemaakt voor zwembaden, veelal ontoereikend zijn. 
 
Deze zijn gebouwd om het zwembad te verwarmen vanaf mei tot september of oktober. De verwarming starten kan pas bij een luchttemperatuur vanaf 15°C. Voor of na deze periode is het rendement onvoldoende en het energieverbruik zonder resultaat erg hoog. 
 
In vergelijking met een zwemseizoen van 6 maanden, en met een standaard invertertoestel zal een Digipool® Leo op deze periode 41% minder energie verbruiken en zal deze sneller het bad verwarmen bij de opstart dankzij de hoge performantie.
Bij alle Leo toestellen is het vermogen opgegeven bij 10°C luchttemperatuur en 15°C watertemperatuur, wat overeenkomt met een gemiddelde opstartperiode van een zwemseizoen. De vermelde COP’s zijn dus ook bij deze temperaturen. 
 
Een Digipool® Leo zal dus in deze opstart periode voldoende krachting zijn om non-stop het water op korte termijn ecologisch te verwarmen, en dit zelfs bij nachtvorst. 
 
Dit maakt de Leo uitermate geschikt om de zwemperiode te verlengen tot 9 maanden.