Over ons

Al sinds zijn jeugdjaren heeft Kurt Munghen een passie voor koeltechniek. Op een dag kwam er uit professionele hoek de vraag of hij een zwembad warmtepomp kon herstellen. Aangezien er bijna geen koeltechnische bedrijven met deze specifieke expertise bestonden, besloot Kurt om zich hier verder in te verdiepen.

Daarom heeft hij samen met zijn partner, Ellen De Pauw, een onderneming opgestart die gespecialiseerd is in het herstellen en onderhouden van zwembad warmtepompen.

Door zijn gedegen technische kennis en ruime praktijkervaring heeft Kurt ook de kans gekregen om als consultant nieuwe onderzoeks-en ontwikkelingsactiviteiten uit te voeren voor gerenommeerde merken van zwembad warmtepompen. Op die manier kon Kurt zich verder verdiepen in het verbeteren van de technologie en dit van het vroege stadium van ontwikkeling tot en met productie.

Ellen begon haar carrière aanvankelijk in de zorgsector. Hoewel dit goed paste bij haar zorgende karakter is ze gaandeweg eveneens geboeid geraakt door de zwembad warmtepompen. Vanuit het idee om een efficiënt onderhoud te verzekeren heeft zij succesvol Gridsoap en Yumisoap gelanceerd, beide aangepaste onderhoudsmiddelen voor warmtepompen en airconditioners.

 
Digipool wartempompen over ons

“Verwarm je zwembad wanneer jij het wil”

Digipool ontstond…

Door 15 jaar ervaring in de zwembad warmtepompen zag Kurt zowel de goede als de slechte eigenschappen van een standaard zwembad warmtepomp. Sommige van de nadelen zijn vooral het seizoensgebonden effect, de beperkte rendementen en een matige prijs-/kwaliteitverhouding.

Dat motiveerde Kurt om met al zijn kennis het verschil te maken en zelf een zwembad warmtepomp te ontwikkelen die duurzamer en ecologischer is én daarbovenop eentje die het zwembadwater het jaar rond efficiënt en rendabel kan verwarmen.

Digipool, duurzaam én Belgisch

Het doel van Digipool is klanten langdurig te laten genieten van hun zwembad zonder zich zorgen te maken of hun zwembad warmtepomp volgend seizoen wel zal opstarten. Digipool zet zich 100% in en is pas tevreden als de klanten dat ook zijn.

De ontwikkeling, fabricage én coördinatie van de service gebeurt in België, wat de toestellen hoogst betrouwbaar maakt. Digipool kan in functie van uw project zowel de software en hardware afstellen op uw wensen. Voor u betekent dat snel en constant warm zwembadwater op de meest rendabele manier. Alle units zijn bovendien Eurovent gecertificeerd, dat is een keurmerk voor betrouwbaarheid.

Het merk Digipool staat voor ‘digitaliseren en verbeteren’ van oplossingen voor het opwarmen van uw zwembad of ‘pool’.